Opdak zonnepanelen installaties

SCX Solar was een van de eerste bedrijven in Nederland die zich bezig hield met distribueren en installeren van PV-installaties. De z.g. op-dak installaties (BAPV). Wij blijven dit product aanbieden Enerzijds omdat hier nog steeds vraag naar is en anderzijds om contact te blijven met de particuliere/eindklant klant. Met name zijn wij geïnteresseerd in de beleving en het meedenken van de particuliere klant. Dit helpt ons bij de verdere innovatieve ontwikkeling.

Denkt u eraan om opdak zonnepanelen te plaatsen? Laat u vrijblijvend informeren door de zonnepanelen expert uit Someren. Bekijk onze prachtige gerealiseerde zonnepanelen projecten.

 Werkwijze SCX-Solar

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Samen bespreken we uw wensen. Dit kan per mail, telefoon of met een bezoek ter plaatse. Onze ervaren medewerkers adviseren u over een zonnestroominstallatie en wijzen daarbij op alle belangrijke aspecten en de keuzes die u hebt bij SCX Solar.

Offerte

Offerte

Aan de hand van de eerste kennismaking maken wij een of meerdere offertes, toegesneden op uw wensen. Elke offerte is maatwerk en bij elk project wordt de best mogelijke oplossing aangeboden. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen we een breed spectrum aan producten inzetten. Zo haalt u een optimaal rendement uit de zon!

Planning

Planning

Als de aanbieding naar uw smaak is, wordt het project ingepland. Onze werkvoorbereiders gaan voor u aan de slag en werken de aanbieding nauwgezet uit. Soms kan dit van afstand, soms komen ze uw dak inmeten. Normaal gesproken leggen wij binnen twee weken uw zonnestroominstallatie op het dak.

Realisatie

Realisatie

De door SCX Solar opgeleide montageploegen zijn allemaal vakbekwaam. Van het monteren van de zonnepanelen in- of op het dak, de elektrische aansluiting in de meterkast, tot aan het instellen van de monitoringssoftware, van A tot Z wordt voor u geregeld, zodat u aan het eind van de dag de stroomteller al terug ziet draaien! SCX Solar ontzorgt u compleet.

Nazorg

Nazorg

Onze aandacht voor u houdt niet op als de monteurs vertrokken zijn. SCX Solar kan voor u de BTW terugvragen en kan uw installatie van afstand in de gaten houden via monitoring. Als er onverhoopt een storing mocht optreden, zijn onze mensen daar snel van op de hoogte en kunnen problemen snel in overleg met u opgelost worden.

Opdak

Download brochure Interesse