Bij asbestsanering en duurzame energie regelingen zijn verschillende fiscale maatregelen mogelijk om uw sanering betaalbaar uit te voeren. Het SCX Soloroof ® systeem is resistent tegen bv ammoniak dampen en heeft een waterdicht garantie dankzij de 3-in-1 dakbedekking.

SCX Soloroof ® FE

Met het Soloroof ® (First Edition) FE schaft u een systeem aan dat bestaat uit speciaal ontwikkelde profielen die boven op de gordingen van gebouwen worden aangebracht. Met name de lengte van de profielen als ook de mogelijke overspanning maakt deze profielen uiterst geschikt voor de agrarische sector. In deze profielen worden zonnepanelen bevestigd met een speciale afdichting waardoor de waterkering wordt gevormd. Het systeem biedt de mogelijkheid om oneffenheden in een dak uit te vlakken en is geschikt voor nieuwbouw als ook bestaande bouw.

 Werkwijze SCX-Solar

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Samen bespreken we uw wensen. Dit kan per mail, telefoon of met een bezoek ter plaatse. Onze ervaren medewerkers adviseren u over een zonnestroominstallatie en wijzen daarbij op alle belangrijke aspecten en de keuzes die u hebt bij SCX Solar.

 

Offerte

Offerte

Aan de hand van de eerste kennismaking maken wij een of meerdere offertes, toegesneden op uw wensen. Elke offerte is maatwerk en bij elk project wordt de best mogelijke oplossing aangeboden. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen we een breed spectrum aan producten inzetten. Zo haalt u een optimaal rendement uit de zon!

Planning

Planning

Als de aanbieding naar uw smaak is, wordt het project ingepland. Onze werkvoorbereiders gaan voor u aan de slag en werken de aanbieding nauwgezet uit. Soms kan dit van afstand, soms komen ze uw dak inmeten. Normaal gesproken leggen wij binnen twee weken uw zonnestroominstallatie op het dak.

Realisatie

Realisatie

De door SCX Solar opgeleide montageploegen zijn allemaal vakbekwaam. Van het monteren van de zonnepanelen in- of op het dak, de elektrische aansluiting in de meterkast, tot aan het instellen van de monitoringssoftware, van A tot Z wordt voor u geregeld, zodat u aan het eind van de dag de stroomteller al terug ziet draaien! SCX Solar ontzorgt u compleet.

Nazorg

Nazorg

Onze aandacht voor u houdt niet op als de monteurs vertrokken zijn. SCX Solar kan voor u de BTW terugvragen en kan uw installatie van afstand in de gaten houden via monitoring. Als er onverhoopt een storing mocht optreden, zijn onze mensen daar snel van op de hoogte en kunnen problemen snel in overleg met u opgelost worden.

Soloroof ® First Edition

Download brochure Interesse