Door de grote toepasbaarheid heeft SCX Solar voor elke project een geschikt product. Wij kunnen u van A to Z ontzorgen als het gaat om energiezuinige dakoplossingen. Er zijn vele voordelen voor u en voor de eindgebruiker indien u kiest voor een van onze producten.

Zonnepanelen dak voor de agrarische sector met hoge levensduur en 20 jaar garantie!

Voor SCX-Soloroof als dakbedekking wordt een garantie afgegeven van 10 jaar met mogelijkheid tot verlenging naar 20 jaar (mits onderhoudscontract). Het systeem bestaat onder meer uit een speciaal ontworpen structuur van goten voor afvoer van eventueel doordringend regenwater, alsook van condenswater dat aan de onderzijde van de panelen kan ontstaan.

Door gebruik te maken van onderliggende isolatiepanelen die tegen ammoniak zijn bestand kunnen ook in omstandigheden met ammoniak SCX-Soloroof oplossingen worden aangeboden.

Bouwwijze

Het systeem bestaat uit speciaal ontwikkelde aluminium hoofdprofielen die boven of op de gordingen worden aangebracht (van nok naar goot). Hierin worden de zonnepanelen bevestigd met speciale afdichting, waardoor een waterkering wordt gevormd. De bevestigingsmethode werkt snel en efficiënt en is tevens geschikt voor oude daken. Oude daken kunnen uitgelijnd worden met speciaal ontwikkelde schroeven.

Isolatie

SCX-Soloroof First Edition kan zowel met als zonder onderliggende isolatiebeplating worden toegepast. De dikte van de isolatieplaat mag variëren. Het is ook mogelijk de isolatieplaat onder tegen de gording aan te brengen. Er is een instelbare ruimte van 7 tot 10 cm lucht tussen zonnepaneel en onderliggende isolatieplaat mogelijk. Hierdoor kan de warmte onder de panelen doorstromen naar de ventilatie in de nok.

Het systeem is ook verkrijgbaar in een fraaie uitvoering die het daglicht doorlaat én isoleert. Deze variant kan worden toegepast bij serres, veranda’s, tuinkamers, overkappingen, carports of bij een uitbouw van woningen en bedrijfshallen.

 

Werkwijze SCX-Solar

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Samen bespreken we uw wensen. Onze ervaren medewerkers adviseren u over een zonnestroominstallatie en wijzen daarbij op alle belangrijke aspecten en de keuzes die u hebt bij SCX Solar. Daarbij focussen we op een esthetisch verantwoorde oplossing, waarbij het maximale uit het dak wordt gehaald. In de ontwerpfase denken we mee en ontwikkelen we in CAD uw dak.

Offerte

Offerte

Aan de hand van de eerste kennismaking maken wij een of meerdere offertes, toegesneden op uw wensen. Elke offerte is maatwerk en bij elk project wordt de best mogelijke oplossing aangeboden. Doordat we op maat gemaakte zonnepanelen kunnen aanbieden en dakramen, doorvoeren en obstakels in het systeem kunnen integreren, passen onze systemen op elk dak. Op een eenvoudige manier kan een valbeveiligingssyteem geïntegreerd worden, zodat ook naderhand veilig gewerkt kan worden op het dak.

Planning

Planning

Als alle partijen tevreden zijn en van beide kanten akkoord op de ontwerpen is gegeven, gaan we de uitvoering voorbereiden. Hiertoe vindt er een laatste afstemming plaats met de uw architect dan wel tekenafdeling. Alle documenten waarmee gewerkt wordt tijdens de uitvoering dienen goedgekeurd te zijn door uw architect dan wel tekenafdeling. Samen met uw werkvoorbereiders gaan wij aan de slag en bereiden we projecten zorgvuldig voor. In overleg met u, maken we een planning voor de uitvoering. SCX Solar zorgt ervoor dat het leggen van de zonnepanelen binnen de planning van de totale bouwwerkzaamheden past. Daarbij zorgen we dat we flexibel zijn en zo nodig snel met u mee kunnen bewegen.

Realisatie

Realisatie

De door SCX Solar opgeleide montageploegen zijn allemaal vakbekwaam. Van het monteren van de zonnepanelen in- of op het dak, de elektrische aansluiting in de meterkast, tot aan het instellen van de monitoringssoftware, van A tot Z wordt geregeld. Door de ruimschootse ervaring met grote projecten, zijn de ploegen gewend aan opleverdeadlines en komt u tijdens de uitvoering nooit voor verrassingen te staan.

Nazorg

Nazorg

SCX Solar kan in overleg met u jaarlijkse keuringen, servicecontracten, opbrengstgaranties en monitoring verzorgen. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich volledig op de eigen bedrijfsactiviteiten focussen. Doordat SCX Solar meekijkt met de installaties worden storingen snel opgelost en houden wij uw klanten ook achteraf tevreden.

Agrarische sector

Download brochure