Zo kennen onze dakoplossingen een eenvoudige en snelle montage. Zo bespaart u tijd en dus geld. Afhankelijk van het product is er een slijtvast montagesysteem dat eenvoudig wordt aangebracht van goot tot nok op de panlatten, gordingen of isolatieplaten zonder toevoeging van extra vochtwerende materialen. Dit product kent een enkelvoudige verwerking waardoor een mooi en snel te monteren oplossing ontstaat.

100% waterdicht

Alle door ons geleverde panelen worden voorzien van een unieke SCX Soloroof™ waterdichte toplaag afdichting. Hiermee realiseren we een optimale waterkering. Dit in tegenstelling tot semi-in-dak oplossingen die veel worden aangeboden. Regenwater, blad of ander vuil kunnen daardoor onder de panelen door gaan met vervuiling en verstopping als gevolg.

Slijtvast

SCX Solar biedt producten met een lange levensduur. Op de constructie en waterdichtheid bieden we standaard een garantie van 10 jaar die verlengbaar is tot 25 jaar.

Werkwijze SCX-Solar

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Samen bespreken we uw wensen. Onze ervaren medewerkers adviseren u over een zonnestroominstallatie en wijzen daarbij op alle belangrijke aspecten en de keuzes die u hebt bij SCX Solar. Daarbij focussen we op een esthetisch verantwoorde oplossing, waarbij het maximale uit het dak wordt gehaald. In de ontwerpfase denken we mee en ontwikkelen we in CAD uw dak.

Offerte

Offerte

Aan de hand van de eerste kennismaking maken wij een of meerdere offertes, toegesneden op uw wensen. Elke offerte is maatwerk en bij elk project wordt de best mogelijke oplossing aangeboden. Doordat we op maat gemaakte zonnepanelen kunnen aanbieden en dakramen, doorvoeren en obstakels in het systeem kunnen integreren, passen onze systemen op elk dak. Op een eenvoudige manier kan een valbeveiligingssyteem geïntegreerd worden, zodat ook naderhand veilig gewerkt kan worden op het dak.

Planning

Planning

Als alle partijen tevreden zijn en van beide kanten akkoord op de ontwerpen is gegeven, gaan we de uitvoering voorbereiden. Hiertoe vindt er een laatste afstemming plaats met de uw architect dan wel tekenafdeling. Alle documenten waarmee gewerkt wordt tijdens de uitvoering dienen goedgekeurd te zijn door uw architect dan wel tekenafdeling. Samen met uw werkvoorbereiders gaan wij aan de slag en bereiden we projecten zorgvuldig voor. In overleg met u, maken we een planning voor de uitvoering. SCX Solar zorgt ervoor dat het leggen van de zonnepanelen binnen de planning van de totale bouwwerkzaamheden past. Daarbij zorgen we dat we flexibel zijn en zo nodig snel met u mee kunnen bewegen.

Realisatie

Realisatie

De door SCX Solar opgeleide montageploegen zijn allemaal vakbekwaam. Van het monteren van de zonnepanelen in- of op het dak, de elektrische aansluiting in de meterkast, tot aan het instellen van de monitoringssoftware, van A tot Z wordt geregeld. Door de ruimschootse ervaring met grote projecten, zijn de ploegen gewend aan opleverdeadlines en komt u tijdens de uitvoering nooit voor verrassingen te staan.

Nazorg

Nazorg

SCX Solar kan in overleg met u jaarlijkse keuringen, servicecontracten, opbrengstgaranties en monitoring verzorgen. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich volledig op de eigen bedrijfsactiviteiten focussen. Doordat SCX Solar meekijkt met de installaties worden storingen snel opgelost en houden wij uw klanten ook achteraf tevreden.

Installateurs

Download brochure