Duurzame dakoplossingen voor aannemers

Geen uitdaging gaan wij uit de weg

Met SCX Solar dakoplossingen bieden wij u een grote toepasbaarheid in nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten. Samen met onze experts adviseren en ontzorgen wij u voor, tijdens en na de bouw.

Door de grote toepasbaarheid heeft SCX Solar voor elk project een geschikt product. Wij kunnen u van A to Z ontzorgen als het gaat om energiezuinige dakoplossingen. Er zijn vele voordelen voor u en voor de eindgebruiker indien u kiest voor één van onze producten.

In nieuwbouwprojecten zijn onze dakoplossingen ideaal!

Immers, u hoeft geen gebruik te maken van andere dakbedekkings materialen zoals dakpannen en/of bitumen. De constructie kent een ‘in-dak’ montage waardoor 1 fraaie en complete dakafwerking ontstaat met duurzame energiefunctie. Bovendien zijn onze dakoplossingen 100% waterdicht, extreem duurzaam en kunnen ze in alle soorten en maten worden geleverd.

Voor elk type dak

Perfecte afwerking inclusief installatie partner

Werkwijze

1

Kennismakingsgesprek

2

Offerte

3

Planning

4

Realisatie

5

Nazorg

1. Kennismakingsgesprek

Samen bespreken we uw wensen. Dit kan per mail, telefoon of met een bezoek ter plaatse. Onze ervaren medewerkers adviseren u over een zonnestroominstallatie en wijzen daarbij op alle belangrijke aspecten en de keuzes die u hebt bij SCX Solar.

Daarbij focussen we op een esthetisch verantwoorde oplossing, waarbij het macimale uit het dak wordt gehaald. In de ontwerpfase denken we mee en ontwikkelen we in CAD uw dak.

2. Offerte

Aan de hand van de eerste kennismaking maken wij een of meerdere offertes, toegesneden op uw wensen. Elke offerte is maatwerk en bij elk project wordt de best mogelijke oplossing aangeboden. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen we een breed spectrum aan producten inzetten. Zo haalt u een optimaal rendement uit de zon!

3. Planning

Als de aanbieding naar uw smaak is, wordt het project ingepland. Onze werkvoorbereiders gaan voor u aan de slag en werken de aanbieding nauwgezet uit. Soms kan dit van afstand, soms komen ze uw dak inmeten. Normaal gesproken leggen wij binnen twee weken uw zonnestroominstallatie op het dak.

4. Realisatie

De door SCX Solar opgeleide montageploegen zijn allemaal vakbekwaam. Van het monteren van de zonnepanelen in- of op het dak, de elektrische aansluiting in de meterkast, tot aan het instellen van de monitoringssoftware, van A tot Z wordt voor u geregeld, zodat u aan het eind van de dag de stroomteller al terug ziet draaien! SCX Solar ontzorgt u compleet.

5. Nazorg

Onze aandacht voor u houdt niet op als de monteurs vertrokken zijn. SCX Solar kan voor u de BTW terugvragen en kan uw installatie van afstand in de gaten houden via monitoring. Als er onverhoopt een storing mocht optreden, zijn onze mensen daar snel van op de hoogte en kunnen problemen snel in overleg met u opgelost worden.

Eenvoudige integratie van opties

Op dit moment kan SCX Solar eenvoudig veluxen, dakdoorvoeren en veiligheidsnokken inbouwen in het indaksysteem. SCX Solar gaat in de toekomst ook gekleurde zonnepanelen en transparante zonnepanelen integreren in het systeem.

Hierdoor hebben wij voor elke situatie de gepaste oplossing. Op onze kennis, ervaring en kwaliteit kunt u hoe dan ook rekenen!

Soloroof home edition

Onze partners