SCX solar

Uw betrouwbare zakenpartner

Op het gebied van zonne-energie is SCX Solar uw betrouwbare zakenpartner. Onze uitgebreide ervaring en relevante kennis gecombineerd met onze hoogwaardige productrange maakt dat wij u op het gebied van zonne-energie compleet kunnen ontzorgen. SCX Solar daagt zichzelf uit continu te innoveren om zo aan te sluiten bij de behoeften in de markt.

Geen verstoring, maar aanvulling op uw ontwerp

  • Naadloze aansluiting op uw ontwerp
    Geen dakpannen meer nodig
  • Kiwa keurmerk
    100% waterdicht, brandveilig en stormbestendig
  • Grote toepasbaarheid
    in nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten

Onze doelgroepen

Zonnepanelen Limburg

Architect

Zonnepanelen Limburg

SCX Installateur

Zonnepanelen Limburg

Aannemer

Zonnepanelen Limburg

Particulier

Zonnepanelen Limburg

Groothandel

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op, wij
adviseren u graag over de mogelijkheden.

Contact

Werkwijze

1

Kennismakingsgesprek

2

Offerte

3

Planning

4

Realisatie

5

Nazorg

1. Kennismakingsgesprek

Samen bespreken we uw wensen. Dit kan per mail, telefoon of met een bezoek ter plaatse. Onze ervaren medewerkers adviseren u over een zonnestroominstallatie en wijzen daarbij op alle belangrijke aspecten en de keuzes die u hebt bij SCX Solar.

Daarbij focussen we op een esthetisch verantwoorde oplossing, waarbij het macimale uit het dak wordt gehaald. In de ontwerpfase denken we mee en ontwikkelen we in CAD uw dak.

2. Offerte

Aan de hand van de eerste kennismaking maken wij een of meerdere offertes, toegesneden op uw wensen. Elke offerte is maatwerk en bij elk project wordt de best mogelijke oplossing aangeboden. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen we een breed spectrum aan producten inzetten. Zo haalt u een optimaal rendement uit de zon!

3. Planning

Als de aanbieding naar uw smaak is, wordt het project ingepland. Onze werkvoorbereiders gaan voor u aan de slag en werken de aanbieding nauwgezet uit. Soms kan dit van afstand, soms komen ze uw dak inmeten. Normaal gesproken leggen wij binnen twee weken uw zonnestroominstallatie op het dak.

4. Realisatie

De door SCX Solar opgeleide montageploegen zijn allemaal vakbekwaam. Van het monteren van de zonnepanelen in- of op het dak, de elektrische aansluiting in de meterkast, tot aan het instellen van de monitoringssoftware, van A tot Z wordt voor u geregeld, zodat u aan het eind van de dag de stroomteller al terug ziet draaien! SCX Solar ontzorgt u compleet.

5. Nazorg

Onze aandacht voor u houdt niet op als de monteurs vertrokken zijn. SCX Solar kan voor u de BTW terugvragen en kan uw installatie van afstand in de gaten houden via monitoring. Als er onverhoopt een storing mocht optreden, zijn onze mensen daar snel van op de hoogte en kunnen problemen snel in overleg met u opgelost worden.

Een complete dakoplossing

Geen verstoring maar aanvulling op uw ontwerp

Een PV installatie vereist in veel gevallen maatwerk. Er dient rekening te worden gehouden met eventuele schaduw, ligging en helling van het dak, de aard en toestand van het dak en de plaats waar de omvormer dient te komen.

SCX Solar adviseert u vrijblijvend op basis van een jarenlange ervaring. Een PV-installatie van SCX Solar is altijd gebaseerd op een doordacht ontwerp en een vakkundige installatie. U kunt ook rekenen op een technisch advies en een heldere uitleg over de subsidies en belastingvoordelen.

Zo werkt SCX Solar

Heeft u kennis met ons en onze producten gemaakt? Dan kunnen we starten met een gedetailleerde en vrijblijvende offerte. De eerste ontwerpen tekenen we specifiek voor uw situatie uit. Indien u enthousiast bent over ons voorstel en verder wilt met SCX Solar, starten we de werkvoorbereidingsfase op.

Uw opdracht wordt tot in het kleinste detail uitgewerkt en ter verificatie aangeboden. Dan komt het moment van uitvoering. De juiste materialen worden uit ons magazijn geselecteerd en op locatie vakkundig geïnstalleerd. Na de oplevering is SCX Solar ook de aangewezen partij. Wij blijven voor u klaar staan, ook na afronding van het project.

Onze partners