Leverancier voor bouwmaterialenhandel

Met SCX Solar dakoplossingen bieden wij u een grote toepasbaarheid in nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten.

Door de grote toepasbaarheid heeft SCX Solar voor elke project een geschikt product.
Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen als het gaat om energiezuinige dakoplossingen.
Er zijn vele voordelen voor u en voor de eindgebruiker indien u kiest voor een van
onze producten.

SCX Solar heeft een breed spectrum aan oplossingen voor uw klanten. Zowel
de agrarische, industriële en particuliere markt kunnen wij voor u bedienen.

Geen extra werk, wel een breder assortiment

Eenvoudig uw assortiment verbreden, zonder meerwerk. SCX Solar kan u ondersteunen bij het calculeren, verkopen, voorbereiden en uitvoeren van indak zonnestroomsystemen. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten, maar toch zonnestroomsystemen aanbieden. SCX Solar maakt maatwerkoffertes voor uw klanten. Elk project is uniek en krijgt de aandacht die het verdient.

Voor elk type dak

Perfecte afwerking inclusief installatie partner

100% waterdicht

SCX Soloroof Home Edition is een volledig waterdicht indak montagesysteem voor woningen, waarbij geen waterkerende onderlaag nodig is. Het systeem wordt direct op de panlatten aangebracht. Dit levert een fraai uiterlijk en een besparing op dakpannen op. In tegenstelling tot veel andere indaksystemen wordt het water over de zonnepanelen afgevoerd. Zo wordt gezorgd dat ook op langere termijn geen lekkage veroorzaakt wordt.

Werkwijze

1

Kennismakingsgesprek

2

Offerte

3

Planning

4

Realisatie

5

Nazorg

1. Kennismakingsgesprek

Samen bespreken we uw wensen. Dit kan per mail, telefoon of met een bezoek ter plaatse. Onze ervaren medewerkers adviseren u over een zonnestroominstallatie en wijzen daarbij op alle belangrijke aspecten en de keuzes die u hebt bij SCX Solar.

Daarbij focussen we op een esthetisch verantwoorde oplossing, waarbij het macimale uit het dak wordt gehaald. In de ontwerpfase denken we mee en ontwikkelen we in CAD uw dak.

2. Offerte

Aan de hand van de eerste kennismaking maken wij een of meerdere offertes, toegesneden op uw wensen. Elke offerte is maatwerk en bij elk project wordt de best mogelijke oplossing aangeboden. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen we een breed spectrum aan producten inzetten. Zo haalt u een optimaal rendement uit de zon!

3. Planning

Als de aanbieding naar uw smaak is, wordt het project ingepland. Onze werkvoorbereiders gaan voor u aan de slag en werken de aanbieding nauwgezet uit. Soms kan dit van afstand, soms komen ze uw dak inmeten. Normaal gesproken leggen wij binnen twee weken uw zonnestroominstallatie op het dak.

4. Realisatie

De door SCX Solar opgeleide montageploegen zijn allemaal vakbekwaam. Van het monteren van de zonnepanelen in- of op het dak, de elektrische aansluiting in de meterkast, tot aan het instellen van de monitoringssoftware, van A tot Z wordt voor u geregeld, zodat u aan het eind van de dag de stroomteller al terug ziet draaien! SCX Solar ontzorgt u compleet.

5. Nazorg

Onze aandacht voor u houdt niet op als de monteurs vertrokken zijn. SCX Solar kan voor u de BTW terugvragen en kan uw installatie van afstand in de gaten houden via monitoring. Als er onverhoopt een storing mocht optreden, zijn onze mensen daar snel van op de hoogte en kunnen problemen snel in overleg met u opgelost worden.

Onze partners