Totaal partner voor architecten

Geen verstoring maar aanvulling op uw ontwerp

Dikwijls worden traditionele zonnepanelen als ontsierend ervaren. SCX Solar biedt esthetisch fraaie oplossingen die naadloos aansluiten bij uw ideeën en daardoor uitstekend in te passen zijn binnen een ontwerp. De complete dak oplossingen van SCX Solar met rondom een fraaie, volledig geïntegreerde afwerking zijn een duurzame en kostenbewuste kroon op uw ontwerp.

Alle mogelijke formaten en uitvoeringen zijn leverbaar. Bovendien zijn er op termijn ook diverse kleuren leverbaar. Informeer bij ons naar de talloze mogelijkheden die wij kunnen leveren.

Hoe kunnen we u helpen?

1

Vroegtijdig meedenken

voor het optimale ontwerp

2

Autocad tekeningen

van de woning met zonnedak

3

Verwachte rendement

voor de particulier

4

Leveren van

Materialen en isolatiepartner

Geen verstoring, maar aanvulling op uw ontwerp

  • Naadloze aansluiting op uw ontwerp
    Geen dakpannen meer nodig
  • Kiwa keurmerk
    100% waterdicht, brandveilig en stormbestendig
  • Grote toepasbaarheid
    in nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten

Voor elk type dak

Perfecte afwerking inclusief installatie partner

Werkwijze

1

Kennismakingsgesprek

2

Offerte

3

Planning

4

Realisatie

5

Nazorg

1. Kennismakingsgesprek

Samen bespreken we uw wensen. Dit kan per mail, telefoon of met een bezoek ter plaatse. Onze ervaren medewerkers adviseren u over een zonnestroominstallatie en wijzen daarbij op alle belangrijke aspecten en de keuzes die u hebt bij SCX Solar.

Daarbij focussen we op een esthetisch verantwoorde oplossing, waarbij het macimale uit het dak wordt gehaald. In de ontwerpfase denken we mee en ontwikkelen we in CAD uw dak.

2. Offerte

Aan de hand van de eerste kennismaking maken wij een of meerdere offertes, toegesneden op uw wensen. Elke offerte is maatwerk en bij elk project wordt de best mogelijke oplossing aangeboden. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen we een breed spectrum aan producten inzetten. Zo haalt u een optimaal rendement uit de zon!

3. Planning

Als de aanbieding naar uw smaak is, wordt het project ingepland. Onze werkvoorbereiders gaan voor u aan de slag en werken de aanbieding nauwgezet uit. Soms kan dit van afstand, soms komen ze uw dak inmeten. Normaal gesproken leggen wij binnen twee weken uw zonnestroominstallatie op het dak.

4. Realisatie

De door SCX Solar opgeleide montageploegen zijn allemaal vakbekwaam. Van het monteren van de zonnepanelen in- of op het dak, de elektrische aansluiting in de meterkast, tot aan het instellen van de monitoringssoftware, van A tot Z wordt voor u geregeld, zodat u aan het eind van de dag de stroomteller al terug ziet draaien! SCX Solar ontzorgt u compleet.

5. Nazorg

Onze aandacht voor u houdt niet op als de monteurs vertrokken zijn. SCX Solar kan voor u de BTW terugvragen en kan uw installatie van afstand in de gaten houden via monitoring. Als er onverhoopt een storing mocht optreden, zijn onze mensen daar snel van op de hoogte en kunnen problemen snel in overleg met u opgelost worden.

Een complete dakoplossing

Geen verstoring maar aanvulling op uw ontwerp

Heeft u kennis met ons en onze producten gemaakt? Dan kunnen we starten met een gedetailleerde en vrijblijvende offerte. De eerste ontwerpen tekenen we specifiek voor uw situatie uit. Indien u enthousiast bent over ons voorstel en verder wilt met SCX Solar, starten we de werkvoorbereidingsfase op.

Uw opdracht wordt tot in het kleinste detail uitgewerkt en ter verificatie aangeboden. Dan komt het moment van uitvoering. De juiste materialen worden uit ons magazijn geselecteerd en op locatie vakkundig geïnstalleerd. Na de oplevering is SCX Solar ook de aangewezen partij. Wij blijven voor u klaar staan, ook na afronding van het project.

Soloroof home edition

Onze partners