Zo mooi kan zonne-energie zijn!

SCX Solar voor u als particulier. Het dak als energiecentrale van de toekomst. Een mooie gedachte die SCX Solar om kan zetten in letterlijk en figuurlijk mooie oplossingen.

Uw dak als energiecentrale. Conventionele energiebronnen zijn beperkt en worden bovendien jaarlijks kostbaarder. De zon is en blijft echter onuitputtelijk en levert duurzame, stille, veilige en schone energie. Met onze productoplossingen kan SCX Solar dit bovendien in een uitermate fraaie vorm aanbieden. We kennen 2 soorten oplossingen: Indak en Opdak oplossing.

Indak & Opdak oplossingen

Het grote verschil tussen indak en opdak is dat u bij de indak methode geen dakpannen dak nodig hebt en dus kosten bespaart. U heeft dus een volledig zonnepanelen dak zonder dakpannen. Bij uitval of breuk is elk element eenvoudig uit te wisselen.

Met traditionele zonnepanelen op dak kunt u binnen enkele jaren uw energieverbruik zelf opwekken. Wie wil dat nou niet? Geen dure energie rekeningen meer door gebruik te maken van opdak zonnepanelen.

Voor elk type dak

Perfecte afwerking inclusief installatie partner

Voordelen van indak & opdak oplossingen

Voordelen indak:

  1. Elektrische energieopwekking met zonnepanelen
  2. Thermische energieopwekking met zonneboilers
  3. Geen dakpannen nodig en dus kostenbesparing

Voordelen opdak:

  1. Elektrische energieopwekking met zonnepanelen
  2. Thermische energieopwekking met zonneboilers
  3. U bepaalt zelf het aantal panelen

Werkwijze

1

Kennismakingsgesprek

2

Offerte

3

Planning

4

Realisatie

5

Nazorg

1. Kennismakingsgesprek

Samen bespreken we uw wensen. Dit kan per mail, telefoon of met een bezoek ter plaatse. Onze ervaren medewerkers adviseren u over een zonnestroominstallatie en wijzen daarbij op alle belangrijke aspecten en de keuzes die u hebt bij SCX Solar.

Daarbij focussen we op een esthetisch verantwoorde oplossing, waarbij het macimale uit het dak wordt gehaald. In de ontwerpfase denken we mee en ontwikkelen we in CAD uw dak.

2. Offerte

Aan de hand van de eerste kennismaking maken wij een of meerdere offertes, toegesneden op uw wensen. Elke offerte is maatwerk en bij elk project wordt de best mogelijke oplossing aangeboden. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen we een breed spectrum aan producten inzetten. Zo haalt u een optimaal rendement uit de zon!

3. Planning

Als de aanbieding naar uw smaak is, wordt het project ingepland. Onze werkvoorbereiders gaan voor u aan de slag en werken de aanbieding nauwgezet uit. Soms kan dit van afstand, soms komen ze uw dak inmeten. Normaal gesproken leggen wij binnen twee weken uw zonnestroominstallatie op het dak.

4. Realisatie

De door SCX Solar opgeleide montageploegen zijn allemaal vakbekwaam. Van het monteren van de zonnepanelen in- of op het dak, de elektrische aansluiting in de meterkast, tot aan het instellen van de monitoringssoftware, van A tot Z wordt voor u geregeld, zodat u aan het eind van de dag de stroomteller al terug ziet draaien! SCX Solar ontzorgt u compleet.

5. Nazorg

Onze aandacht voor u houdt niet op als de monteurs vertrokken zijn. SCX Solar kan voor u de BTW terugvragen en kan uw installatie van afstand in de gaten houden via monitoring. Als er onverhoopt een storing mocht optreden, zijn onze mensen daar snel van op de hoogte en kunnen problemen snel in overleg met u opgelost worden.

Onze partners