SCX Installateurs

Eenvoudig, betrouwbaar, 100% waterdicht en slijtvast

Installateur worden? SCX Solar biedt waterdichte en eenvoudige oplossingen. Ten opzichte van traditionele opdaksystemen hebben deze een aantal voordelen.

Zo kennen onze dakoplossingen een eenvoudige en snelle montage. Zo bespaart u tijd en dus geld. Afhankelijk van het product is er een slijtvast montagesysteem dat eenvoudig wordt aangebracht van goot tot nok op de panlatten, gordingen of isolatieplaten zonder toevoeging van extra vochtwerende materialen. Dit product kent een enkelvoudige verwerking waardoor een mooi en snel te monteren oplossing ontstaat.

Klik hier voor meer informatie

Geen verstoring, maar aanvulling op uw ontwerp

  • Naadloze aansluiting op uw ontwerp
    Geen dakpannen meer nodig
  • Kiwa keurmerk
    100% waterdicht, brandveilig en stormbestendig
  • Grote toepasbaarheid
    in nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten

Partnership voor installateurs

Word gecertificeerd installatiepartner van SCX Solar!

Als gecertificeerd installatiepartner van SCX Solar heeft u een streepje voor! U profiteert van inkoopvoordeel omdat alleen gecertificeerd installatiepartners rechtstreeks bij SCX Solar kunnen inkopen. Daarnaast ontvangt u een gedegen training en uitleg in ons opleidingscentrum en u heeft toegang tot extra vaktechnische informatie.

Na het doorlopen van uw opleiding gaan wij ook mee bij de eerste installatie om u extra aanwijzingen en tips te geven. En om uw expertise te kunnen tonen aan uw klanten ontvangt u een certificaat en verschillende uitingen die u voor uw eigen marketing en communicatie kunt gebruiken.

Soloroof home edition

Als gecertificeerd installatiepartner van SCX Solar blijft u de concurrent dus altijd een stapje voor!

Daarnaast profiteert u als gecertificeerd installatiepartner van SCX Solar van ons uitgebreide netwerk. U wordt als gecertificeerd installatie partner op onze website vermeld en alle aanvragen uit uw regio dragen wij aan u over. Wij fungeren dus als leadgenerator voor uw bedrijf.

Eigen keuze in omvormer en panelen

Ons systeem is toepasbaar op iedere maat en soort zonnepaneel, zo beperken wij u niet tot een bepaald merk maar heeft u de zelf de keuze welke omvormer en panelen u gebruikt.

Onze partners