64 Woningen in Appingedam worden voorzien van het SCX Soloroof HE in-dak systeem

Bouwbedrijf Friso en SCX Solar gaan samen 64 Woningen in Appingedam van het SCX Soloroof HE in-dak systeem voorzien. Dit project is een uitbreiding van de samenwerking die SCX Solar en bouwbedrijf Friso in het verleden hebben opgebouwd.

 

PV panelen met Velux dakraam

Al deze woningen worden aan beide zijde van het dak voorzien van PV panelen. Op een zijde wordt een Velux dakraam ingebouwd met de speciaal daarvoor door SCX Solar ontwikkelde hulpstukken.
Ook worden voorzieningen getroffen waarmee op termijn veilig onderhoud gepleegd kan worden. Deze mogelijkheid is onlangs door SCX Solar ontwikkeld en heeft een tweevoudige werking: het in een keer afschuiven van grote vlakken sneeuw belemmeren en het veilig neerzetten van een ladder in het systeem.

Aardbevingsbestendige Nul-op-de-meter renovatie

Het indaksysteem is een onderdeel van een aardbevingsbestendige Nul-op-de-meter renovatie voor een woningbouwvereniging. SCX Solar is er trots op om bij te kunnen dragen om deze regio toekomstbestendig te maken. De uitvoering zal ook plaats vinden met lokale partijen.

SCX Soloroof ® Home Edition. De in-dak oplossing

SCX Soloroof ® is het “in-dak” systeem dat ontwerpers de mogelijkheid biedt een functioneel en mooi energie-dak samen te stellen op basis van standaard zonne-energie materialen. Het SCX Soloroof ® HE (Home Edition) systeem is een esthetisch en eenvoudig te plaatsen energie dak. Energieopwekking en waterkering zijn gecombineerd in een oplossing. Het systeem kan worden aangebracht op bestaande dakconstructies als ook op nieuw te bouwen daken. Het systeem is geschikt voor alle gebruikelijke daktypes met een dakhelling van minimaal 12 graden.

Meer informatie over de indak zonnepanelen

Onze partners