Privé: Vacature: Bouwkundig werkvoorbereider

Wij zijn een innovatief bedrijf dat zich bezig houdt met advies op PV (zonnepanelen) gebied, hiervoor indien gewenst offertes maakt, deze offertes omzet in verkoop orders en vervolgens de verkochte installatie plaatst naar wens en tevredenheid van de klant.

Hiervoor kopen wij materialen in en hebben zelf ook bepaalde systemen ontwikkelt om tot een optimale installatie te komen. Wij zijn hiervoor continue bezig met verbeteren en innoveren van onze systemen.
Wij werken landelijk en hebben een klanten kring die bestaat uit particulieren, aannemers, installatiebedrijven, dakdekkers, industriële bedrijven en klanten uit de agrarische sector.

Functieomschrijving
De werknemer treedt in dienst in de functie van werkvoorbereider voor het plaatsen van voornamelijk in -dak PV-installaties. Als zodanig zullen tot de werkzaamheden van de werknemer behoren: tekenen van ontwerpen, overleg met aannemers en architecten en het maken van stuklijsten voor projecten of deel van projecten. Tevens behoort tot de werkzaamheden het toezicht op de juiste uitvoering.

Functie-eisen
– Minimaal een HBO/bachelor bouw diploma;
– Werkervaring op het gebied van woningbouw (seriematig dan wel alleenstaand);
– Werkervaring op het gebied van nieuwbouw dan wel renovatiebouw.
– Rijbewijs B, BE

Arbeidsvoorwaarden
– Vast dienstverband bij opdrachtgever;
– 40 uur per week (kantoortijden);
– Een aantrekkelijk salaris;
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

Contactpersoon
Ton Jacobs, 0651994940 of tonjacobs@scx-solar.eu

Onze partners