Wonen in Wilgenrijk met indak zonnepanelen van SCX-Solar

Een nieuw woongebied tussen Rotterdam & Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland en natuurgebied Midden-Delfland. Echt Hollands landschap, mooi wonen in een bruisende regio. Een nieuw stukje Nederland

 

In opdracht van Winspiration gaan wij 35 prachtige woningen voorzien van indak zonnepanelen (SCX Soloroof Home Edition) op Wilgenrijk. Wilgenrijk is schoonheid en kracht van Holland in zijn meest pure vorm. Het gebied is groen, waterrijk en landelijk. Met een rust die zeldzaam is in de Randstad. Lanen, straten en pleintjes gaan aangenaam op in de boomrijke, groene omgeving. Kinderen banjeren in een natuurlijke omgeving en spelen bij en op het water. Wie hier woont, kiest voor een kalme, ontspannen manier van leven in een geriefelijke omgeving.

Iedere buurt kent zijn eigen, kleinschalige, intieme sfeer, met aandacht voor kwaliteit en stijl. Het voelt alsof het er al jaren is, door volwassen groen en zorgvuldige keuzes bij de inrichting van buitenruimte.

Geen huis is hetzelfde, terwijl ze toch familie zijn

Het Stijlboek Maassluise School is ontstaan vanuit een zoektocht van 35 (landschaps-) architecten en stedenbouwers naar de betekenis van echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen. Het is geïnspireerd op de kwaliteit en beleving van de huidige lintbebouwing op de Weverskade. Wilgenrijk meandert, voegt zich naar de natuur. Een harmonische eenheid met een duidelijke Hollandse signatuur.

Details maken het verschil

Honderden schetsen zijn gemaakt voordat het definitief plan er lag. Ramen, deuren, de passende sierstenen en de kleur van de baksteen, overal is over nagedacht. Zo ook voor de afwerking van het dak. Statig, landelijk maar toch modern icm de afwerking met indak zonnepanelen. Het moet immers ook duurzaam zijn. De zonnepanelen van SCX sluiten naadloos aan op de ontwerpen van de architect. Zonnepanelen mogen immers geen afbreuk doen op een ontwerp maar moeten iets toevoegen.

Duurzaam & flexibel

Doorslaggevende argumenten voor de keuze van het systeem van SCX Solar indak zonnepanelen zijn de duurzame, aluminium onderstructuur, de flexibiliteit van de aansluitingen op de dakpannen rondom en de projectbegeleiding/werkvoorbereiding waarin SCX-Solar de aannemer ondersteunt.

SCX Soloroof ® Home Edition. De in-dak oplossing

SCX Soloroof ® is het “in-dak” systeem dat ontwerpers de mogelijkheid biedt een functioneel en mooi energie-dak samen te stellen op basis van standaard zonne-energie materialen. Het SCX Soloroof ® HE (Home Edition) systeem is een esthetisch en eenvoudig te plaatsen energie dak. Energieopwekking en waterkering zijn gecombineerd in een oplossing. Het systeem kan worden aangebracht op bestaande dakconstructies als ook op nieuw te bouwen daken. Het systeem is geschikt voor alle gebruikelijke daktypes met een dakhelling van minimaal 12 graden.

Meer informatie over de indak zonnepanelen

Onze partners