Door onze actieve participatie in innovatieprojecten waar veel bekende bedrijven bij betrokken zijn, lopen we voorop bij de ontwikkelingen in de markt. Zo garanderen we dat onze ontwerpen doordacht zijn, opgebouwd uit de modernste en gecertificeerde materialen en vakkundig en professioneel worden gemonteerd.

Zo werkt SCX Solar

Heeft u kennis met ons en onze producten gemaakt? Dan kunnen we starten met een gedetailleerde en vrijblijvende offerte. De eerste ontwerpen tekenen we specifiek voor uw situatie uit. Indien u enthousiast bent over ons voorstel en verder wilt met SCX Solar, starten we de werkvoorbereidingsfase op. Uw opdracht wordt tot in het kleinste detail uitgewerkt en ter verificatie aangeboden. Dan komt het moment van uitvoering. De juiste materialen worden uit ons magazijn geselecteerd en op locatie vakkundig geïnstalleerd. Na de oplevering is SCX Solar ook de aangewezen partij. Wij blijven voor u klaar staan, ook na afronding van het project.

Vraag een offerte aan

Onze meerwaarde

Een PV installatie vereist in veel gevallen maatwerk. Er dient rekening te worden gehouden met eventuele schaduw, ligging en helling van het dak, de aard en toestand van het dak en de plaats waar de omvormer dient te komen. SCX Solar adviseert u vrijblijvend op basis van een jarenlange ervaring. Een PV-installatie van SCX Solar is altijd gebaseerd op een doordacht ontwerp en een vakkundige installatie. U kunt ook rekenen op een technisch advies en een heldere uitleg over de subsidies en belastingvoordelen.

SCX Solar bedrijfsvideo