SCX Solar gaat voor 3 in 1!

Met deze slogan willen we bij SCX Solar b.v. de multifunctionele taak van een dak benadrukken. Met het SCX Soloroof ® HE (Home Edition)-systeem zijn wij er in geslaagd om een in esthetisch opzicht fraai dak te vervaardigen waarbij het montagesysteem van de zonnepanelen zorgt voor een waterkerende dakbedekking én de zonnepanelen voor de energie opwekking zorgen.

 

Multifunctioneel PV-dak

Dankzij een slimme oplossing met het gebruik van dummy zonnepanelen (desgewenst in verschillende vormen), is het met het Soloroof ® HE systeem van ons mogelijk een fraai “fullroof” PV-dak te maken. Het systeem is dusdanig samengesteld dat er ook verschillende dakramen in passen. Het is ook uit te breiden met sneeuwvangers.

Kwalitatief hoogwaardig PV-panelen

Het montagesysteem garandeert een goede ventilatie, voorkomt dat er water onder dan wel langs de panelen kan komen en dat de onderliggende bekabeling wordt beschermd tegen UV-stralen en knaagdieren. Tenslotte biedt het Soloroof HE systeem de mogelijkheid om met verschillende lengtes en breedtes van PV- panelen te werken, als ook in verschillende framediktes. Extra voordeel: de montagetijd is niet langer dan de benodigde tijd voor een op-dak installatie.

Kortom, het SCX Soloroof ® HE (Home Edition)-systeem is een esthetisch, hoog kwalitatief PV systeem dat zowel voor renovatie als nieuwbouw geschikt is. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Onze partners