Nieuw fietsenstalling Wijchen met PV-Installatie

Nieuw fietsenstalling Wijchen met PV-Installatie

Voor de fietsende treinreiziger werd op 20 november 2019 een nieuwe, geheel overdekte rijwielstalling bij het station in gebruik genomen. Terwijl de oude stalling plaats moet maken voor een nieuw stationsplein, met ruimte voor taxi’s en een kiss-and-ridestrook.

De nieuwe overdekte fietsenstalling is energieneutraal, biedt plaats aan 1000 fietsen, heeft elektrische oplaadpunten en speciale plaatsen voor bijvoorbeeld bakfietsen.

Indak zonnepanelen – Soloroof HE

Het SCX Soloroof ® HE (Home Edition) systeem is een esthetisch en eenvoudig te plaatsen energie dak. Energieopwekking en waterkering zijn gecombineerd in een oplossing. Het systeem kan worden aangebracht op bestaande dakconstructies als ook op nieuw te bouwen daken. Het systeem is geschikt voor alle gebruikelijke daktypes met een dakhelling van minimaal 12 graden.

Contact met SCX Solar

Uw dak als energiecentrale. Een mooie gedachte die SCX Solar om kan zetten in letterlijk en figuurlijk mooie oplossingen. Heeft u een vraag aan ons of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met SCX Solar