Soloroof HE te Appingedam

Gasloze woningen

Als onderdeel van een totale renovatie heeft SCX Solar hier een BIPV systeem geleverd voor beide zijdes van het dak. Hiermee zijn deze woningen gasloos. Hierbij zijn 2 opvallende onderdelen geplaatst te weten Velux dakramen geintegreerd in het PV- veld, alsook de sneeuwvangers die geplaatst zijn in de dakgoot boven de deuren, welke er voor moeten zorgen dat er geen brokken ijs op de hoofden valt bij het verlaten van de woning.

 

Indak zonnepanelen – Soloroof HE

Het SCX Soloroof ® HE (Home Edition) systeem is een esthetisch en eenvoudig te plaatsen energie dak. Energieopwekking en waterkering zijn gecombineerd in een oplossing. Het systeem kan worden aangebracht op bestaande dakconstructies als ook op nieuw te bouwen daken. Het systeem is geschikt voor alle gebruikelijke daktypes met een dakhelling van minimaal 12 graden (teken gebruiken).

Contact met SCX Solar

Uw dak als energiecentrale. Een mooie gedachte die SCX Solar om kan zetten in letterlijk en figuurlijk mooie oplossingen. Heeft u een vraag aan ons of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met SCX Solar