Indak zonnepanelen met velux dakraam Leens

In opdracht van een woningbouwvereniging heeft vaste relatie Gebroeders Kranenborg 4 woningen voorzien van indak zonnepanelen systeem Soloroof Home Edition. Tevens is in één van de systemen een velux dakraam geïntegreerd. Al meer dan 50 jaar is gebr. Kranenborg specialist in hellende daken! Gebr. Kranenborg doet in aanleg en renovatie van daken, het bedrijf werkt voor woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren.

In dak zonnepanelen – Soloroof HE

Het SCX Soloroof ® HE (Home Edition) systeem is een esthetisch en eenvoudig te plaatsen energie dak. Energieopwekking en waterkering zijn gecombineerd in een oplossing. Het systeem kan worden aangebracht op bestaande dakconstructies als ook op nieuw te bouwen daken. Het systeem is geschikt voor alle gebruikelijke daktypes met een dakhelling van minimaal 12 graden (teken gebruiken).

indak-zonnepanelen-goningen-scx-solar indak-zonnepanelen-goningen-scx-solar-1

Contact met SCX Solar

Uw dak als energiecentrale. Een mooie gedachte die SCX Solar om kan zetten in letterlijk en figuurlijk mooie oplossingen. Heeft u een vraag aan ons of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met SCX Solar